ETAPES

De cada etapa trobareu un mapa, perfil, detalles dels ports més
guapos i una mica d'orientació sobre les coses positives i negatives. ELS TRACKS els trobareu al nostre perfil de @wikiloc A PARTIR DE L'INICI DE "TEMPORADA" que és quan comença el Tour du Lord.

 • Sabem que vindreu en massa a fer la primera etapa el primer dia cual rebajas del corte inglés però no vingueu buscant banderetes de sortida, ni cronòmetres ni diplomes acreditatius de que sou uns glober@s perquè no els trobareu! Això no treu que potser trobeu alguna cosa millor...

  Wikiloc 
 • Com si fos un concert d'òpera, etapón que va increccendo, amb sortida a Solsona, un 3a Categoria per escalfar i a partir d'aquí, hòsties per totes bandes, visions de tots colors, i hamacucos històrics enllaçant aquests tres MONSTRES, fins arribar a l'última rampa del MONTNOU.

  Wikiloc 
 • Pepinardo de port, que sort que només té 2km perquè sinó seria patrimoni mundial del ciclisme.
  Dels 2km, un està dins la llista dels km més durs de Catalunya. Amb nada más i nada menus, que un 14% de pendent....MITJANA!!!

  Wikiloc 
 • Etapa preciosa, tranquil·la i sense trànsit, on per carreteres ben rexxxulones anireu pujant als dos dominis esquiables de la Vall de Lord, l'estació de @tuixentlavansa i l'estació de @portdelcomte , arribant en ambdós casos a la cota gairebé 2.000

  Wikiloc 
 • Sortida de la Nou de Berguedà, concretament a les portes del santuari de Na.Sra de Lourdes (on si voleu, podeu entrar a posar una espelma) per ja començar a rebre pals per totes bandes.

  Wikiloc 
 • Carreteres ULTRA SECUNDÀRIES, en bon estat, i amb unes vistes panoràmiques ES-PEC-TA-CU-LARS sobre la Vall de Lord per enllaçar les 3 precioses pujades de Montcalb, Puig Aguilar (Marie Aguilar pels amics) i La Corriu.

  Wikiloc 
 • Sortida de St.Llorenç de Morunys. Col du Jou de bones a primeres i enllaç cap al Passo di Cambrils per una carretera PRECIOSA on no et dona temps a fer una altra cosa que no sigui plorar d'alegria.

  Wikiloc